banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Harran Üniversitesinde Dünyanın en uzun adamı selfie keyfi

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesini ziyaret eden, dünyanın en uzun adamı olarak tarihe geçen Sultan Kösen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya gelip söyleşi yaptı.
Yapılan söyleşide kendinden ve hayatından bahseden Kösen; “Ben hiç okul okumadım içimde hep bir okul özlemi vardı, sağlık sorunları ve boyumdan dolayı okula gitme şansım olmadı. Bu yüzden okullarımızı ziyaret ediyoruz, sizinle beraber olduğum ve Şanlıurfa’da olduğum için mutluyum” dedi.


Mardin’in Girişine Heykelimin Yapılmasını İsterim
Öğrencilerden gelen bir soru üzerine dünyadaki en uzun adam olarak tarihe geçtiğini söyleyen Kösen; “Hollywood ve Avustralya’da sinema projelerimiz var bunlar son aşamaya geldi. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum, memleketim olan Mardin’in girişinde heykelimin olmasını isterim” diye konuştu.
Söyleşi, dünyanın en uzun adamıyla öğrencilerin hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.