banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Peygamberler şehri Urfa'yı tecavüzcü coşkular mekan tutmuş!

Şanlıurfa'da belli bazı cafe ve mekanları mesken tutmuş bu şahıslar tuzaklarına düşürdükleri genç kızların geleceğini karartmaya devam ediyorlar.

Altlarında son model araçları olan ve ceplerinde bol paraları olan bu zengin züppeleri hergün ağlarına düşürdükleri genç kızların geleceğini karartıyorlar.

ARKALARINDA DAYILARI VAR!

peygamberler şehri Şanlıurfa'da belli bazı cafe ve mekanları mesken tutmuş bu züppe, hayat karartan gençlerin arkasında belini dayayacağı sağlam dayıları olduğu için kimse karışamıyor. Hayatlarını karartığı kızları yüz üstü bırakan bu genlerin arkaları olduğu için kızları tehdit ediyorlar. kızlar da korkularından şikayetçi olamıyorlar.

"REKTÖRLÜK VE MİLLİ EĞİTİM KIZLARI UYARMALI"

Genç kızları kandırarak ağlarına düşüren ve gittikçe çeteleşen bu çirkef gençlere karşı Emniyet birimlerinin harekete geçmesi gerektiğini söyleyen Şanlıurfa Sivil Toplumu İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş; "Milli eğitim müdürlüğü lise son sınıf öğrencilerine, Rektörlüğün ise üniversite döneminde öğrencileri bekleyen tehlikeleri anlatan bir eğitime tabi tutmaları gerekmektedir. Anne babalar çocuklarını gözetim altında tutmalı. gezdiği arkadaş çevresini sürekli takip etmelidirler" diye uyarıda bulundu.

"KENDİ NAMUSUNU BİLEN BAŞKASININ NAMUSUNA KÖTÜ GÖZLE BAKMAZ"
Bu namusuzluğu yapan gençleri ve arka çıkan ailelerini, dayılarını sert bir dille eleştiren Faruk Akbaş; "Kendi namusunu bilen başkasının namusuna kötü gözle bakmaz!. Zengin Babalar bilmelidirler ki çocuklarına engel olamazlarsa yarın aynı felaket ya onların çocuklarının yada yakınlarının başına gelecektir. kimsenin parası var diye başkasının hayatını karartma hakkı yoktur" dedi.

www.balikligol.com ÖZEL HABER

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.