banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Anız yakmanın belası: duman yüzünden zencirleme kaza oldu 20 yaralı



Bismil'de yol kenarında yakılan anızın görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle oluşan ve 13 aracın karıştığı zincirleme kazada 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Batman-Bismil Karayolu'nun 7'nci kilometresinde yol kenarındaki tarlada anız yakımı nedeniyle çıkan dumanlar, rüzgârın etkisiyle karayolunu kapladı. Aniden görüş mesafesinin düşmesi sonucu 13 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Kazalarda yaralanan 20 kişi özel araçlarla ve ambulanslarla Bismil Devlet Hastanesi götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar Diyarbakır’da çeşitli hastanelere sevk edildi.

Bismil Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yol kenarındaki anız yangınına müdahale ederek söndürdü.

Kaza yapan sürücüler anız yangını nedeniyle çıkan dumanın yolu kapladığını ve bu nedenle görüş mesafesinin azaldığını belirterek,"Bir anda önümüzü göremedik ve araçlar bir birine çarpmaya başladı. Kaza anız yangını nedeniyle oluştu ve yetkililerin bu anız yakanlara büyük bir ceza vermelerini istiyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.