banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde Sokağa Çıkma Yasağı başladı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nin tamamında, 15 Mart saat 03.00'ten geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi.


Bağlar Kaymakamlığı, Kaynartepe Mahallesi'nin tamamında 15 Mart saat 03.00'ten geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

Açıklamada, "BTÖ mensuplarınca çukurlar kazılacağı, barikatlar kurulacağı sokaklara patlayıcı yerleştirileceği, terör örgütü tarafından başta okullar, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize yönelik saldırı, yol kesme eylemlerinin yapılacağı, patlayıcı madde kullanılacağı, bu şekilde vatandaşlarımızın yaşam ve seyahat güvenliğinin engelleneceği yönünde çeşitli güvenlik birimlerince tarafımıza ciddi istihbari bilgiler ulaştırılmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, güvenliğin sağlanması amacıyla Kaynartepe mahallesinin tamamında 15 Mart 2016 Salı günü 03.00'ten geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiği belirtildi. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.