banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Diyarbakır'da 130 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır’ın ayrı noktalarında yapılan yol kontrollerinde 130 kilogram uyuşturucu madde ve 36 bin 490 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 5’inin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında 5 ayrı noktada yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiği, bu faaliyetler esnasında, toplam 125 kilogram kubar, 5 kilogram toz esrar, 36 bin 490 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu madde ve sigaralara el konulmuş olup, olay ile ilgili 7 şüpheli gözaltına alınmış ve gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.