banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR İstanbul Birecik Michel Mboula 1899 Hoffenheim

Büyük Operasyon Başlıyor: 13 köyde sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır’ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 13 köyde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bildirildi.


Diyarbakır Valiliği, Lice ve Hani ilçelerine bağlı 13 köyde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini bildirdi.

Diyarbakır Valiliğince yapılan duyuruda, Lice ve Hani ilçeleri mülki sınırları içerisinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen PKK’lileri ve işbirlikçilerini yakalamak için, bölgede PKK tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada operasyon kapsamında, Lice’ye bağlı olan; Birlik, Şenlik, Abalı, Erginköy, Tuzlaköy, Çeper, Duruköy ve Daralan köyleri ve Hani’ye bağlı olan; Topçular, Yukarı Turalı, Kalaba, Serenköy ve Uzunlar köylerinde 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 05.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelerde sokağa çıkmanın yasaklandığı ifade edildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.