banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Diyarbakır ve Şırnak'ta 20 PKK'li öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Diyarbakır’ın Sur, Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 20 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığının resmi internet sitesinde ‘Önemli yurtiçi olaylar’ başlığı altında verdiği bilgilere göre, Cizre’de devam eden operasyonda dün 13, toplamda ise 252 öldürüldü.

Silopi’de dünkü operasyonlarda 3 kişinin öldürüldüğü belirtilen açıklamada toplamda da 122 PKK’linin öldürüldüğü ifade edildi.

Açıklamada ayrıca Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün itibariyle 4, operasyon toplamında ise 74 PKK’linin öldürüldüğü bildirildi.

Buna göre, Diyarbakır ve Şırnak’ta şu ana kadar operasyonlar sonucunda öldürülen PKK’li sayısı, 448 olarak açıklandı.

Öte yandan yapılan açıklamada, Şanlıurfa’da Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollardan girmeye çalışan 2 PKK’linin de yakalandığı ifade edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.