banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Diyarbakır Müftüsünden 'Gazeteciler günü' mesajı

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen 10 Ocak Gazeteciler Gününü yayımladığı bir mesaj ile kutladı.

Yayınladığı mesajda doğru habere vurgu yapan İşliyen mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: “Gelişmiş bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de doğru haber yapan, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan, yalan haberden kaçınan, olmayan şeyi söylemeyen bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Bu nedenle, doğru gazeteci, yalansız basın kuruluşunun; ahlaki basın kuruluşları da gelişmiş bir ülkenin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır.”

 

İşliyen mesajının devamında, “Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin ve Diyarbakır’ımızın sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim.” ifadelerine yer verdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.