banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Cumhurbaşkanı Suriye Urfa Haberleri

Dikkatsiz kazı çalışması, Karaköprü’yü Elektriksiz Bıraktı

Seyrantepe Mahallesinde kazı çalışması gerçekleştiren bir firmaya ait kepçe operatörünün duyarsız kalması ve kazı yaparken enerji şirketine haber vermeyerek enerji hattı üzerinde kepçeyle kabloları koparması ile Karaköprü ilçesinin bir kısmı enerjisiz kalmasına neden oldu. Yaşanan olay sonrası çalışma gerçekleştiren enerji şirketi Karaköprü ilçesine enerji manevra yaparak enerji verdi. Kepçe darbesiyle patlatılan kabloların tamir işleminin sürdüğü belirtildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Firma elemanlarının kendi kafalarına göre kazı yaparak enerjisiz bıraktıkları mahalle sakinleri ise bu duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, bir daha mağdur edilmemeleri için bundan sonraki kazıların izinsiz yapılmamasını istediler.Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.