banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Dikkat! Çevik kuvvet kavşağı trafiğe kapatılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da yapımına başlanan Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağı çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ana yola alternatif olarak ulaşıma açılacak olan ara yollarda incelemelerde bulundu. Altyapı çalışmalarında sona gelinen yolda yetkililerden bilgi alan Başkan Çiftçi, “Mevcut yolun trafik akışını sağlayacak olan yani by-pass görevi görecek ara yollarımızda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ve Genel Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı içerisinden anayolu kapatma noktasında Şanlıurfa – Diyarbakır karayolu trafiğinin geçirilebilmesi için bir by-pass yol yapıldı. Yüklenici firma çalışmalarını sürdürüyor ve yol bitme noktasına geldi. Vatandaşlarımız çalışmaların tamamlanması ile girmiş oldukları yol onların transit bir şekilde geçişini sağlayabilecek noktada. Projesi Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışma çerçevesinde Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağı yapılıyor. 8 kulplu ve 3 katlı bir köprülü kavşak inşa edilecek. Biz de projenin katılımcısı olarak yakından takip ediyoruz. Sürekli olarak Karayolları Genel Müdürlüğü ile irtibattayız. Tüm planlamalar yürüyor. Emeği geçen Sayın Bakanımızı, milletvekili, hükümet yetkilileri, Karayolları Genel Müdürlüğünü ve ulaştırma bakanlığımızı tebrik ediyorum. Bir hayaldi ama gerçekleşiyor. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Çiftçi, alandaki incelemelerinin ardından yapımında sona gelinen ve 11 Nisan Urfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl dönümünde trafiğe açılacak olan Narlıdere Köprülü Kavşağı’na giderek burada çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.