banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Depremzedelere en anlamlı yardım Ceylanpınar’dan
Üç ilköğretim öğrencisi uzun süredir harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını van’da ki depremzedelere bağışladı.



7,2’lik depremle sarsılan Van’da yaraların sarılması için Türkiye’nin dört bir yanından yardım yağıyor. Van’da yaşanan felakete sessiz kalmayan minikler de vardı, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde eğitim gören Ceylan İlköğretim Okulu öğrencileri bunlardan bir kaçıydı.



Ceylan İlköğretim Okulu öğretmenleri Barış Çelik, Ercan Turgay, Van’daki depremzedeler için eğitim verdikleri okulda yardım kampanyası düzenledi. Söz konusu okuldaki öğrenci ve öğretmenlerin de destek verdiği kampanyada bin 80 TL toplandı. Ceylan ilköğretim okulu 4B sınıfından Hamza Korkmaz, Sabri Özbek ve Erkan Binay isimli öğrenciler ise uzun süredir harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Vanlı kardeşlerine yolladı.



Kumbaralarını depremzedelere yollayan öğrencilerin sınıf öğretmenleri Şengül Hatipoğlu ise bu manzara karşısında duygu dolu anlar yaşadı.

Adnan Çelik / GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.