banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Hasta taşırken hastanelik oldular

 

Denizli’de, İzmir yolu üzerinde Hal Kavşağı mevkiinde, Aydın’dan Denizli’ye hasta taşıyan ambulans ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Aydın’dan Denizli’ye hasta taşıyan özel bir hastaneye ait Ahmet Topçu yönetimindeki 09 RH 2290 plakalı ambulans, Denizli İzmir yolu üzeri Hal Kavşağı mevkiine geldiğinde Yücel Er yönetimindeki 20 SE 297 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Aşırı hızlı olduğu ileri sürülen ambulans, çarpışmanın etkisiyle takla atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Servise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları kentteki farklı hastanelere kaldırdı.

Aydın’dan ambulansla getirilen hastanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle ulaşım kısa bir süreliğine tek şeritten sağlandı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eray 4 yıl önce

Ben kaza oldugu anda oradaydim ambulans gri renkli bir kangoya carpti suc ambulansta aracin icinden yasli bir teyze cikarildi bu kazayı kameraya sadece ben cektim kazadan 10 saniye sonra kayita başladım videosu hala bende var