banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Demir: Gelin birlikte okuma-yazma seferberliğini başaralım

Tüm Şanlıurfa halkını okuma yazma seferberliğine destek olmaya çağıran Demir “Eğitim bir bütündür. Çoluğu, çocuğu, genci ve yaşlısıyla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın eğitim seferberliği çağrısına uyduk. Bütün annelerimizi, ablalarımızı, okuma yazma bilmeyen yetişkinlerimizi halk eğitim merkezlerimize bekliyoruz. Bütün ilkokul ve ortaokullarımızla birlikte bu seferberliğe katılmış olduk” dedi 
‘BİZ HER KONUDA SİZLERE DESTEK OLACAĞIZ’
Kursların velilerin talepleri doğrultusunda olacağını anlatan Demir, “Buradan bütün annelerimize, ablalarımıza, okuma yazma bilmeyen herkese çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen okullarımıza gelin, biz sizlere her konuda destek olacağız. Okuma yazma seferberliğini birlikte başaralım” diye konuştu.
DEMİR: CİDDİ BİR DESTEK GÖRÜYORUZ
‘Eyyübiye Okuyor Projesi’ne yönelik ciddi bir teveccühün bulunduğunu belirten Demir, “Özellikle bu yıl da ‘Eyyübiye Okuyor Projesi’ kapsamında okuma seferberliği başlattık. Annelerimizin, velilerimizin okumaları gerekiyor. Ciddi bir teveccüh ile karşı karşıyayız. Genel olarak iyi bir katılım var. Büyük bir destek görüyoruz şu anda” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.