banner2
Öne Çıkanlar Sacha Boey PKK imam Halil Şeffaf Sentetikler Bosna Hersek

DBP'li belediye çalışanları cinayetten tutuklandı

2014 yılında İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesinde işlenen bir cinayetten dolayı 6 kişinin gözaltına alındığı bunlardan 3'ünün Van Büyükşehir Belediyesi çalışanları olduğu bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, polis tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 4 Ekim 2014 tarihinde Hacıbekir Mahallesi'nde Ruşen Akman isimli kişinin öldürülmesi olayına karıştıkları belirtilen M.A, A.A, H.T, M.S.A, L.D, F.D’nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

S.A adlı kişini yakalanamadığı belirtilen açıklamada, “Soruşturmaları tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan M.A ve A.A tutuklanmış; yakalanamayan S.A hakkında ise yakalama emri çıkarılmıştır. Diğer şahıslar serbest bırakılmışlardır.” denildi.

Açıklamada ayrıca, hakkında tutuklama ve yakalama kararı verilen 3 kişinin de Van Büyükşehir Belediyesi’nde görevli oldukları ifade edildi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.