banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Davutoğlu; Türkiye kenetlenmelidir

Davutoğlu: 32 vatandaşımızı kaybettik. 29 kişi hastanede. Bu tür saldırılar milletimizin bütünlüğüne yönelik saldırılardır. Büyük bir acı yaşadık, Türkiye kenetlenmelidir. 

Ortak kader konusu olduğunda her ley ikinci boyutta kalır. Derinlemesine soruşturma sürdürülüyor. 

Grup oraya gelmeden 2 kişi gözaltına alındı. Buraya gelen grup Belediye'nin kültür merkezine geliniyor. Bombacı grup içine sızmış olabilir. Şahsın kimliği için büyük bir ilerleme kaydettik. Kimlerle bağlantısı varsa ortaya çıkacak. 

Bu saldırı Türkiye'ye yapılan bir saldırıdır. Ortak bir perspektifte buluşmalıyız. Bu teröristlerin hedefi Türkiye'dir. 

Partimizi itham edecek şekilde tavır gösterenlere şunu söylüyorum: AK Parti hiçbir zaman terörü doğrudan ya da dolaylı desteklememiş ve müsamaha göstermemiştir. 

HDP'li partililerin açıklamalarına dikkat etmeliyiz. Bu olay sonrası Batı'dakinden daha güçlü bir şekilde teröre karşı durmalıyız. 

Davutoğlu 4 partinin ortak bir metinde anlaşmasını için ortak tutum içersinde olması gerektiğini de söyleyerek; "kimin terörü demeden IŞİD'e karşıda El kaideye karşı da PKK'ya karşı da terörö kimden geldiğine bakmadan teröre karçı ortak bir metin hazırlayalım. ortak bir tutum içerisinde bulunalım. Bütün parti genel başkanları teröre karşı ortak tavır alıncaya kadar deklarasyon çağrımıza devam edeceğiz. Biz DEAŞ'ın yaptığı saldırılara da, PKK'nın yaptığı saldırılara da aynı tutumu sergiliyoruz." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Suruç'taki canlı bombanın yüksek ihtimalle DAEŞ bağlantılı olduğunu açıkladı.

Ahmet davutoğlu Basın toplatısı sonrasında Adıyama'a hareket edeceğini açıkladı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.