banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Darbe girişim ile birlikte Urfa'da askerler emniyetini basmış

Fetö örgütüne yakın Askerlerin darbe girişimi yaptıkları dakikalarda Şanlıurfa zırhlı Tugay Komutanlığından yaklaşık 100 askerin başlarında bir Askerle İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek Askeri darbe yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Polis kaynaklarından alınan bilgilere göre bir grup asker Darbe yapıldığının duyurulmasından bir kaç dakika sonra üst düzey bir komutan ve yaklaşık 100 silahlı askerler il Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyete el koyacaklarını ifade ettikleri, Emniyet yetkililerinin karşılık vermeye kalkışması üzerine Askerler polisin kovalamsiyla Kışlasına çekildiği ifade edildi.

Yaşanan olaylar üzerine Vali Güngör Azim Tuna ve il Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğünde bir araya geldilleri burada Vali Tuna'nın telsizle Polise vur emrini verdiği öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.