banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Müftü Açık Bozova İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti

Ziyarette İlçe Vaizi Nevzat Gül hizmet binası hakkında İl Müftüsü İhsan Açık’a bilgi verdi.

Daha sonra Bozova İlçe Müftülüğü’ nün Din görevlileriyle gerçekleştirdiği aylık mutat toplantısına katıldı. Personel toplantısında görevlilerin moral ve motivasyonunu arttırmaya yönelik sohbet ederek, onların soru ve sorunlarını dinledi. İlçe Müftüsü ve Personeli, İl Müftüsünün toplantıya katılmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Müftü Açık İlçe Personel toplantısından sonra Bozova İmam-Hatip Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerle hasbihal edip, İmam-Hatipli olma ayrıcalığı üzerine konferans verdi. Konferans esnasında öğrencilere bazı sorular sorarak DİB yayınlarından kitaplar hediye etti. İmam Hatip okullarının ziyaretin ardından 4-6 yaş arası çocuklar için açılan Hz. Hatice Kuran Kursunu ziyaret etti.
Sınıfları tek tek gezen Müftü Açık minik öğrencilerle sohbet etti. Bozova İlçe Müftüsü Abdulcelil Alpkıray Kur’an kursu hakkında Müftü Açık’a bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.