banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Flaş Gelişme! Eyyüp Nebi Sabır Günleri yeniden ertelendi

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Beldesinde geleneksel olarak her yıl yapılan Eyyüp Nebi Sabır Günleri etkinlikleri 2. kez ertelendi. bakın bu kez ne için ertelendi. Büyükşehir Belediyesi Ertelenme gerekçesini bakın ne olarak açıkladı?

İLK ERTELEME NEDENİ KONGRE İDİ 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Beldesinde geleneksel olarak her yıl yapılan Eyyüp Nebi Sabır Günleri etkinlikleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tarafından daha önce 20-21 mayısta yapılacağı açıkladı. Daha sonra AK Parti kongresinin 22 Mayısta yapılacağı açıklandığı için kongre nedeniyle ertelendi.

ŞİMDİ DE YABANCI KONUKLARIN GELMEYECEK OLMASI NEDENİYLE ERTELENDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iki gün önce 4 Hazira'da yapılacağını açıkladığı "Hz. Eyyûb Sabır Günleri" programı davet edilen ve yurt dışından gelecek misafirlerin ülkelerinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı gelemeyecek olmaları nedeniyle ikinci kez ertelendi.

BELEDİYE YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

İkinci kez ertelenme kararını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi basın yayın biriminden yapılan yazılı açıklama ile duyruldu. Konuyla ilgili Belediyeden yapıl yazılı açıklamada şöyle denildi: 

"Daha önce 4 Haziran 2016 tarihinde Viranşehir İlçemize bağlı Eyüp Nebi Mahallesinde yapılacağını duyurduğumuz "Hz. Eyyûb Sabır Günleri" programına davet edilen ve yurt dışından gelecek misafirlerin ülkelerinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı gelemeyecek "

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.