banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Erdoğan'dan Flaş Ankara patlaması açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında;  "devletin her türlü tehdide karşı meşru müdafaa hakkını kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğini" söyledi.

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin her türlü tehdide karşı meşru müdafaa hakkını kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırısı ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, Ankara’nın Kızılay semtinde düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle lanetleyerek, “Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

Türkiye’nin, bölgede yaşanan istikrarsızlık neticesinde son yıllarda bu tür saldırıların hedefi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar, güvenlik güçleriyle yaptıkları mücadeleleri kaybettikçe en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum vatandaşlarımızı hedef almaktadırlar.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye, millet olarak birbirine kenetlenen kimliğiyle bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Devletimiz, her türlü terör tehdidi karşısında, meşru müdafaa hakkını kullanmaktan asla vazgeçmeyecektir. Askeriyle, polisiyle, köy korucusuyla tüm güvenlik güçlerimiz, hayatları pahasına, terör örgütleriyle kararlı bir mücadele yürütmektedir. Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle iş birliği içinde yürüttüğü terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terör dize getirilecektir.” (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.