banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmzasıyla Bir Çok Bakanlığa Atama Yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmzasıyla yapılan atama kararı listesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı! Peki, hangi kuruma kim atandı? işte isim isim atananların listesi...
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İletişim Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.- Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne Veysel Ünverdi getirildi.

İŞTE O ATAMA KARARLARI 
Cumhurbaskanlığından: Karar: 2020/1 
Diyanet İşleri Başkanlığında açık bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeliklerine, 22/6/1965 tarihli ve 633 sayılı Kanunun 6 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatih OKUMUŞ ve Yaşar CUHADAR atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/2 
İletişim Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Karamamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Çağatay ÖZDEMİR atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/3
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail YILMAZ atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/4 
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Tarkan ALPAY görevden alınmış ve bu suretle boşalan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer UZUNKAYA atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/5
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Necip GÜLMÜŞ atanmıştır

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/6
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Şuayip TUNÇAL atanmıştır

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/7
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri 
gereğince Şule ÜRKER atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/8
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hasan Doğa ALTAY atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/9 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ramazan ÖZDAĞ atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/10 
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürü İsmail Alper COŞKUN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Ömer ÖNHON atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/11
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Zübeyir ÇALIŞAN atanmıştır. 

Cumhurbaskanlığından: Karar: 2020/12
Yunus Emre Vakfi Mütevelli Heyet üyeliklerine, 5653 sayılı Yunus Emre Vakfi Kanununun 4 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ekli listede yer alan kişiler seçilmiştir, 

2/1/2020 TARİHLİ VE 2020/12 SAYILI KARARIN EKİ LİSTE 

1-Prof. Dr. Ahmet Sacit AÇIKGÖZOĞLU 
2-Prof. Dr. Muhammed Fatih ANDI
3 Prof. Dr. Musa DUMAN
4 Prof. Dr. Ali Osman KURT
5 Prof. Dr. Emel TOPÇU 
YEDEK ÜYELER 
1 Gökhan YAZGI
2 Prof. Dr. Ahmet ÇAPOĞLU
3 Doç. Dr. Muhammet Ahmet TOKDEMİR 
4Batuhan MUMCU
5 ihsan ÇİMEN 
Cumhurbaskanlığından: Karar: 2020/13 
Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Veysel ÜNVERDİ atanmıştır. 
Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/14 
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ferda YILDIRIM, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/15
Ticaret Bakanlığında açık bulunan İhracat Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet AZGIN atanmıştır. 

Cumhurbaşkanlığından: Karar: 2020/16 
Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Araştırmaları Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ebru ARISOY atanmıştır. 
2 Ocak 2020 
Recep Tayyip ERDOĞAN 
CUMHURBAŞKANI 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.