banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Cübbeli'den kadınlara ilginç haber

Cübbeli'den kadınlara ilginç haber

Cübbeli Ahmet Hoca, dünya kadınları ile cehennem hurilerinin atışacağını iddia etti.

Yapmış olduğu ilginç çıkışlarla adından söz ettiren Cübbeli Ahmet Hoca, konuk olduğu programda yine ses getirecek açıklamalarda bulundu.

"HURİLER İLE DÜNYA KADINLARI ARASINDA ATIŞMA OLACAK"
TNT ekranlarında yayınlanan Hayatın Şifreleri programına konuk olan Cübbeli, cennet ve cehennem ile ilgili yapmış olduğu yorumla yine herkesi güldürdü. Dünyadaki kadınların cennetteki hurilerden daha güzel olduğunu belirten Cübbeli: "Dünya hanımları ile cennet hurileri arasında atışmalar olacak. Dünya kadınlarının başında Ayşe Anamız bulunacak. Dünya hanımları daha üstün ve bu mücadeleden galip gelecekler." ifadelerine yer verdi.

DÜNYA KADINLARININ GALİP GELME NEDENİ?
Bu sözleri ile yine çok konuşulacak Cübbeli Ahmet Hoca, dünya kadınlarının galip gelme nedenini de şu sözlerle açıkladı: "Dünya kadınları; biz namaz kıldık, siz kılmadınız, biz oruç tuttuk, siz tutmadınız. Dünyada ne imtihanlarla bu cenneti kazandık diyecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.