banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Cihannüma Gönüllüleri Büyük Alanlı Köyünde Sabah Namazında Bir Araya Geldiler

Şanlıurfa Cihannüma tarafından organize edilen sabah namazı buluşmalarının bu ayki Merkezi karaköprü ilçesi Büyükalanlı köyüydü.Yeni yapılan köy camiinde  Cihannüma Derneği müntesipleri Büyükalanlı köyü sakinleri ile birlikte sabah namazı kıldı.
Namazdan sonra il müftüsü Mehmet Taştan ve Karaköprü ilçe müftüsü Mehmet Koç indirilen hatimler için Hatim duası yaptı.
Köyde yapılan sabah kahvaltısı sonrası Cihannüma il başkanı Eyyüp Azlal, programa katılım gösteren il müftüsü Mehmet Taştan ilçe müftüsü Mehmet Koç, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü ilçe başkanı Sait Ağan, Karaköprü Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Uma ve ev sahipliğinden dolayı  Cihanmüma müntesibi Mehmet Ali Eskiler'e teşekkür etti.
Azlal, namaz için şehirden gelen ve köydeki cemaate de sabah namazına katılım için  teşekkür ederek Bir sonraki sabah namazı buluşması 12 Ekim Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi merkez camiinde olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.