banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Cihannüma Derneğinden Önemli Etkinlik


81 ilde babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor etkinliği kapsamında Şanlıurfa'da da  babalar ve çocuklar sabah namazında buluşacak.
Şanlıurfa'da Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor
Cihannüma Derneği tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa İl Müftü Yrd. Mustafa Erdem'in de  katılımıyla 8 Eylül Pazar günü Şanlıurfa Kaysı  Camiinde ‪ 'Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında buluşacak.

Cihannüma Derneği Şanlıurfa Başkanı Eyyüp Azlal, yapılacak olan faaliyetin çocuklarımıza rol model olacak anne ve babalarımızın bir sorumluluğu olduğu düşüncesiyle böyle bir faaliyeti ilimizde gerçekleştireceğiz. Kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesi, büyüklerin örnek alınıp, küçüklere örnek olması hedefiyle diyoruz ki tut çocuğunun elinden, çocuk da tutsun babasının elinden birlikte yürüsünler camiye“ dedi.

Azlal, tüm babaları çocuklarıyla beraber 8 Eylül Pazar günü Kaysı Camiinde düzenlenecek programa davet etti. Program sonunda İl Müftü Yrd. Mustafa Erdem'in sohbetine yer verilip çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.