banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ÇİFTÇİ VE POLATÇI AİLELERİ BARIŞTI

Şanlıurfa30 mart yerel seçimde Karaköprü ilçesi Çankaya mahallesi muhtarlığında çıkan kavgada Çiftçi ve Polatçı ailesinin yapmış olduğu kavgada 3 kişi yaralanmiştı.

Şanlıurfa hacı Bekir sofrasında Karaköprü belediye başkan vekili iş adamı Bekir Akyol, Eski ulu camii imamların’dan Ali Topal, iş adamı Abdullatif kolsuzoğlu’nun girişimiyle husümet barışla noktalandı. Barış yemeğine katılanlardan Karaköprü belediye başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, Şanlıurfa eski belediye başkan yardımcısı, iş adamı İbrahim Güllüoğlu, Sorukanlılar sosyal yardımlaşma derneği başkanı Müslüm Alpay, Bezikiler sosyal yardımlaşma derneği başkanı Ömer Kara, Ak parti karaköprü ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Kolsuzoğlu, Ak parti karaköprü ilçesi meclis üyesi Müslüm Topal, Ak parti eski merkez ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Polat, iş adamı Ahmet Bulut, Ak parti Eyyübiye ilçe başkan yardımcısı Abdullah Tacar, Karaköprü eski belediye başkanı Ahmet Güzel, Sancaktar mahallesi muhtarı İbrahim Acar çok sayıda iş adamı ve siyasetçi barış yemeğine katılanlar arasındaydı.

Barış yemeğinin ardından dualar okundu.Eski ulucami imamı Ali Topal yaptığı açıklamada öncelikle çiftçi ve Polatçı ailesine çok teşekkür ediyorum bizleri kırmadıkları için şükranlarımı sunuyorum Allah bu acıyı bir daha yaşatmasın çok şükür bu husümet barışla noktalandı.

Büyük bir erdem gösteren aile mensuplarını tebrik ediyorum. çiftçi ve polatçı aileleri Türkiye'ye örnek olabilecek büyük bir erdem göstermişlerdir. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah örnek olur." şeklinde konuştu.

Karaköprü belediyesi başkan vekili ve iş adamı Bekir Akyol yaptığı açıklamada; "Yunus'un bir deyişi var: Herkesin çok iyi bildiği, 'gelin kardeş (tanış) olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Cenab-ı Allah bize cennet gibi bir vatan bahşetmiş. Bu ülke dünyanın en gözde coğrafyası. Her türlü nimet yetişiyor, insanı güzel, coğrafyası güzel, nimetleri bol bir ülke. Ama maalesef biz, insan beşer şaşar misali hatalarla, bu cennet vatanımızı, ülkemizi, şehrimizi cehenneme çevirebiliyoruz. Mutluluğu yaşamayabiliyoruz. Hatalarımız sonucunda ortamı kendimiz karartıyoruz. Ama beşer şaşar denmiş. İnsan hatasız olmaz. Önemli olan insanın hatasını bilip bundan geri dönülmesi. Hatadan ders alınması. Bundan sonraki yaşantısı içinde bir karar vererek huzur ve kardeşlik içinde barış içinde bundan sonraki ömrünü devam ettirmesi kararını vermesidir. Ben bu konuda önder olan herkese teşekkür ediyorum. Aileleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Çiftçi ve Polatçı ailesi barış yemeği sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.