banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Çiftçi, Küçük Bilim Adamlarının Buluşlarını İnceledi

 


Geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek adına Karaköprü Sosyal Bilimler Lisesi ve TÜBİTAK iş birliği ile gerçekleştirilen anlamlı çalışmada, bir birinden farklı buluş ve projeler sergilendi.
Okulda kurulan stantları inceleyerek buluşlar hakkında öğrencilerden bilgi alan Başkan Nihat Çİftçi, yenilikçi çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.
Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman öğrencilere destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın fen ve bilim anlamında güzel yerlere gelmesinin gençlerin alacakları doğru eğitimle orantılı olduğunu ifade etti.
Gençlere, "Ülkemizin gelişmesini istiyorsak kesinlikle bilimden uzak durmamamız lazım" sözleri ile seslenen Başkan Çiftçi, "Allah'ın bize vermiş olduğu aklı güzel bir şekilde kullanarak, insanlığa yararlı işler yapmamız lazım. TÜBİTAK, bilim anlamında Türkiye'nin en büyük kuruluşlarının başında gelir. Gençlerimizin yetişmesini ve kendilerini geliştirmesi amacıyla yapılan bu çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Sosyal Bilimler Lisemizin bu tür programları desteklemesi ayrıca güzel bir çalışma olmuş. Şanlıurfa'mızda bu tür çalışmalar yapılmasının hem bilim anlamında hem de gençliğe ışık tutması adına desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamlı çalışmada emeği geçenleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.