banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

ÇİFTÇİ, KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU


Çalışmaları yerinde inceleyip sorun tespitini sahada gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak Harran'da Büyükşehir Belediyesi tarafından çok kısa sürede yapımı tamamlanan 10 Bin metrekarelik parkı inceledi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet  Özyavuz'ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, kısa bir toplantı yaparak ortak yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

BÜYÜKŞEHİR STK'LARIN YANINDA OLACAK

Ardından Akçakale ilçesine geçen Başkan Nihat Çiftçi, Semerkant Vakfı öncülüğünde kanaat önderleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, Birlikteliği gerçekleştiren Semerkant Vakfına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına her zaman destek vereceklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Topluma yararlı hizmetler noktasında yerel yöneticiler olarak elimizden gelen katkıyı sunacağımızı ve bu tür yararlı hizmetleri sonuna kadar destekleyeceğimizi belirtiyorum. Bütün Sivil Toplum Örgütleri bizim için çok önemli ve toplumumuzun aynasıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak STK örgütlerimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Hepimiz sonuçta çocuklarımızın geleceği için çalışıyor ve onların hak yolunda vatanına ve milletine yararlı bireyler olması noktasında çalışıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.