banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ceylanpınar’da 2 polisin şehit edilmesi PKK organizesi çıktı!

Başbakan Davutoğlu’na sunulan telsiz görüşmelerinde örgüt üyelerinin, ''Hepimizi tek tek biliyorlar'' ifadeleri kullandığı öğrenildi
 
PKK'LILAR PANİKTE
 
Örgütün, ''derin ve yoğun bir panik'' içinde olduğu istihbarat raporlarına yansıdı. Davutoğlu’na da sunulan örgütün telsiz görüşmeleri de örgütteki yoğun panik havasını gösterdi.

Teröristlere telsiz üzerinden operasyonlara karşı talimatlar verilirken, ''hepimizi tek tek biliyorlar'', ''sokağa çıkınca izliyorlar'' gibi kayıtlar olduğu görüldü. İstihbarat raporlarında, PKK’nın önce iki polisin şehit edilmesini üstlenip bir hafta sonra da, ''kendi kontrollerinde olmayan grubun'' yaptığını açıklamasının da bu paniğin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

İstihbarat raporları ve telsiz konuşmalarına göre Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesi olayı; ''tartışmasız'' PKK tarafından organize edildi.

Kaynak : Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.