banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Ceylanpınar halkını bıktı


Ceylanpınar’da sık sık kesilen elektrik, ilçe halkını bıktırırken kesintilerin yaz mevsiminin sıcak günlerine gelen Ramazan ayında da devam etmesi ilçe halkının iftara hazırlanmasını bile zorlaştırıyor.

Sık sık elektrik dalgalanmalarından dolayı elektronik eşyalarının yandığını söyleyen ilçe esnafı, “Bu sorunlara bir an önce çözüm bulunsun. DEDAŞ başta olmak üzere valilik, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe’nin bu sorunları çözmelerini ve yetkililerin duyarlı olmasını istiyoruz. Elektrik dalgalanmaları, kullandığımız elektronik cihazlarımızın yanmasına neden oluyor. Bu sorun bir an önce çözülsün halk perişan oluyor.” dedi.

İftar hazırlığına başlandığı an elektriklerin kesildiğini ifade eden Hamza Ağar, “Yaz aylarında, özellikle Ramazan ayında elektrik dağıtım şirketlerinin elektriği kesmelerini neye bağlayabiliriz. Personellerin dediğine göre trafolar yetersiz, olayın içinde olmadığımızdan elektrik kesilmelerinin sebebini bilemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Her ay kayıp kaçak bedelini ödediklerini belirten Ağar, “Vatandaş iftar hazırlığına başladığı an elektrikler kesiliyor ve hazırlıklar aksıyor ve hatta iftara yetişmiyor. Ayrıca saniyelik git-gellerden dolayı çoğu vatandaşın elektronik eşyaları yanıyor ve zarar daha fazla oluyor. Bu zararları kim karşılayacak veya karşılayacak birileri var mı?  Bu olayla şirkette çalışan personellerin alakası olmadığını, doğrudan elektrik dağıtım şirketiyle bağlı olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.  (Mustafa Kaynak–İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.