banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Ceylanpınar devlet hastanesinde göçük meydana geldi 2 işçi yaralandı

Şanlıurfa Ceylanpınar devlet hastanesinde su tesisatı döşenmesi sırasında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçük sırasında 2 işçi göçük altında kaldı arama kurtarma ekiplerinin sayesinde göçük altında kalan 2 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Meydana gelen göçük ile ilgili olarak Şanlıurfa valiliği nden de yazılı bir açıklama yapıldı. 

Meydana gelen olayla ilgili olarak soruşturma açıldığını belirten Şanlıurfa valiliği yaralı olan işçilere de Geçmiş olsun dileklerini belirtti.

işte o açıklama:

17.06.2021 tarihinde saat 18:30 sularında İlimiz Ceylanpınar ilçesinde yapımı devam eden devlet hastanesinin atık su sisteminin döşenmesi sırasında oluşan toprak kayması sonucu, göçük altında kalan iki işçimiz; İtfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından başlatılan kurtarma çalışmaları sonucu göçükten çıkarılmıştır.
Hayati tehlikesi bulunmayan işçilerimizin tedavilerine, kaldırıldıkları Ceylanpınar Devlet Hastanesinde devam edilmekte olup, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.
İşçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.