banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Ceylanpınar-Akçakale yolunda kaza: 4 yaralı

Kaza akşam saatlerinde Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı mahallesinde meydana geldi. Ceylanpınar istikametinden Akçakale istikametine gitmekte olan ismi öğrenilmeyen kamyonet sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada İbrahim Derviş (23) Murat Derviş (21) Jagar Şefkat (24) ve ismi öğrenilmeyen bir şahıs olmak üzere 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı olan 3 kişiyi Ceylanpınar Devlet Hastanesine ismi öğrenilmeyen 1 kişiyi ise Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Meydana gelen trafik kazasında ise araç kullanılamaz hale gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.