banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Çevre Yolu Çalışmaları Devam Ediyor



Özellikle kırsal mahallelerden gelen araçların şehir içine girmeden ve zaman kaybına uğramadan trafik akışına devam etmesi için planlanan Hilvan çevre yolunun Karacurun Mahallesi kısmındaki çalışmaları inceleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık şöyle dedi;

'Büyükşehir belediyemizle beraber çevre yolunun altyapı hazırlıkları çalışmalarımız devam ediyor. Başlatılan bu çalışmalar neticesinde faaliyete girecek olan çevre yolu ilçe merkezi trafiğini önemli ölçüde rahatlatacaktır. Çevrede yapılan ve mevsime bağlı olarak yürütülen çalışmaların çoğunda iş makinesi ve tarımsal makineler şehir merkezinden geçtiği zaman normal trafik ulaşımınsa aksamalar yaşanıyordu. İnşallah yapımına başladığımız çevre yolu hem trafiği rahatlatacak hem de ilçenin daha temiz kalmasını sağlayacaktır' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.