banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Çevik Kuvvet Kavşağı alternatif yolları açıldı

Altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, 11 Nisan’da çevik kuvvet kavşağında trafiğin yeni yapılan yan yollardan verileceğini belirtti.

Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağı olma özelliği taşıyan çevik kuvvet köprülü kavşağının bitmesiyle birlikte Şanlıurfa-Diyarbakır yolu güzergâhı rahat bir şekilde nefes alacak.
Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, “Allah’ın izni ile 11 Nisan günü Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı’nı trafiğe kapatarak köprülü kavşak yapımı için yüklenici firmamıza teslim ediyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yüklenici firmamızın yan yollar açması sureti ile yeni yolları trafiğe açıp köprülü kavşak alanını tamamıyla yüklenici firmamıza teslim edeceğiz. Ve yine üst düzey yapılan görüşmeler neticesinde Allah’ın izni ile Türkiye’nin en büyük köprülü kavşağını Şanlıurfa’da yapmış olacağız” şeklinde konuştu.

NARLI DERE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI 11 NİSAN’DA TRAFİĞE AÇILIYOR

Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir özveri ile yapımı devam eden Narlıdere Köprülü kavşağını inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Köprülü kavşağın 11 Nisan’da trafiğe açılacağının müjdesini verdi.

Şanlıurfa’nın trafik sorunun çözmek için kent genelinde köprülü kavşaklar, yeni bulvar açan Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa-Diyarbakır güzergâhında araç trafiğinin aksatmadan planlı bir şekilde köprülü kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

“ŞANLIURFA’NIN TRAFİĞİNİ RAHATLAMAK İÇİN TÜM KADROLARIMIZ ÇALIŞIYOR”

Narlıdere Köprülü kavşak alanında sürdürülen çalışmalar hakkında teknik kadrodan bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, “Kadrolarımız, Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlamak için büyük bir özveri sergiliyor” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin kadroları Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak için köprülü kavşak, yeni bulvarlar, yeni çevre yolları gibi büyük projeleri bir bir yaparak kendini göstermeye devam ediyor. Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda araçların transit geçişlerini sağlamak için var gücüyle başlattığı Narlıdere katlı köprülü kavşağındaki çalışmalarını sürdürüyor. Allah’ın izni ile alt kısmını 11 Nisan da araç trafiğine açacağız. Trafiği gelecek anlamında Şanlıurfa’nın vizyonunu görerek ve kalkınan şehri güçlü projelerle geleceğe taşıyoruz. Bu projelerimiz Şanlıurfa kadrolarımızın eserleridir” şeklinde konuştu.

“AÇILIŞLARA TÜM ŞANLIURFALILARI DAVET EDİYORUZ”

“Büyükşehir Belediyesi’nin Şanlıurfa’nın geleceğine yön veriyor” diyen Başkan Nihat Çiftçi, “Allah’ın izni ile 11 Nisan’da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ile Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan’ın katılımı ile açılışlarımızı yapacağız. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimi davet ediyorum. Her şeyi Şanlıurfalı kardeşlerimiz için yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.