banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Çevik Kuvvet, Devteşti arası aydınlandı


2.5 KM. YOLDA AYDINLATMA YAPILDI
Dicle EDAŞ, Şanlıurfa genelinde elektrik şebekesinin daha sağlıklı ve modern bir yapıya kavuşması için 2015 başınsa başlattığı bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını aynı yoğun tempo ile yürütüyor. Bu çerçevede mevcut elektrik dağıtım şebekesindeki sorunlar giderilirken, imar planına göre yeni ve eski yerleşim alanlarına ait talepler karşılanıyor, eskimiş olan alçak gerilim elektrik dağıtım şebekesi iyileştiriliyor.
Dicle EDAŞ, bu çalışmaların yanında aydınlatmaya dönük yatırımlarını da ihmal etmiyor. Son olarak kent merkezindeki Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yolda yapılan aydınlatma çalışması tamamlandı. Yol üzerine 43 adet direk dikilirken, direkler arasına 2,5 km. uzunluğunda hat çekildi.
 
AYDINLATMAYA 4 MİLYONLUK YATIRIM
2015 sonuna kadar Şanlıurfa’da toplam 25 km yolu aydınlatacak olan Dicle EDAŞ, sadece bu kentteki aydınlatma çalışmaları için 4 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirmeyi planladı.
Aydınlatma yatırımları sayesinde Atatürk Bulvarını Abide’ye bağlayan yol ile Çevik Kuvvet ile Devteşti mahallesini birbirine bağlayan yol aydınlatıldı. Harrankapı caddesi, Maşuk yolu, Mevlana caddesi, Akçakale çevre bağlantı yolu ile Mardin bağlantı yolunda ise çalışmalar en kısa sürede bitilerek, bu yollar aydınlatılmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.