banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

Celal Çiftçi’den Gazeteciler Günü Mesajı: En Faydalı Meslek!

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınlayan Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, “Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir” dedi.
Gazetecilerin, milletin gerçek sesi olduğunu söyleyen Başkan Celal Çiftçi, görevlerini en iyi şekilde yapma arzusuyla dolu olan gazetecilerin toplumu aydınlatma hevesiyle zorluklardan kaçınmadıklarını belirtti. 
BAŞKAN ÇİFTÇİ, MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:
"Sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla fedakârca çalışan gazeteciler, gelişmeleri halkla paylaşma yolunda emek harcayarak, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi görerek, bir şehrin ve toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcıyorlar. Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir. Kentimizde zaman gözetmeksizin, basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki, ilimizdeki ve ilçemizdeki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak, kamuyu yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, ilimiz ve ilçemizin kültürel sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.