banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Celal Çiftçi: Doğru haber öğrenmek  her kesin hakkıdır

Mesajında basın mensuplarının yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Başkan Celal Çiftçi şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz basın özgürlüğü noktasında çağdaş dünya ülkeleri arasında son sıralarda yer alıyor. Basın özgürlüğünün kısıtlandığı ülkelerde çağdaşlaşmanın ilerlemenin mümkün olmadığını günümüzde yaşanan sorunlardan görmek mümkündür.
Halkın haber hakkını kullanamamasının sonuçlarını günümüz Türkiye’sinde net bir şekilde görüyoruz. Halk adına sorgulayıcı ve araştırmacı gazetecilik yapan basın mensuplarının dik duruşunun engellenmeye çalışılması ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda yaşanan sorunların katlanması ve ülke olarak herkesin olumsuz etkilenmesi demektir.
Bu noktada kalemini satmadan güçlü bir şekilde ayakta duran siyasi ve diğer güç odaklarına kendini bağlamadan mesleğini icra etmeye çalışan, ülkesine hizmet eden bütün meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.