banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

ÇAMLIYAYLA'YA YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa’nın gelişen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yapılaşmanın önemli bir oranda arttığı Çamlıyayla Mahallesinde yeni yol ihtiyacını gidermek için ekipler yoğun bir çalışma içerisinde girdi. Program dahilinde belirli yerlerde yol açma çalışması yapılırken, alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşemesi yapılarak yeni yollar hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Çamlıyayla Mahallesinin de yeni büyüyen ve konutlaşmanın artmaya başladığı bir konum olduğuna dikkat çekti. Başkan Baydilli, burada doğal olarak ortaya çıkan yeni yol ihtiyacını fen işleri ekiplerinin çalışmalarıyla gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "İlçemiz adeta bir inşaat şantiyesi gibi işliyor. Her mahallemizde yeni yapılaşma var ancak bazı mahallelerimiz yeni yeni gelişiyor ve büyüme eğilimi gösteriyor. Buralarda ortaya çıkan yol ihtiyacını da fen işleri ekiplerimiz yeni yollar kazandırarak gideriyor. İnşallah gerekli altyapı çalışmalarının ardından yeni açtığımız yolları kilitli parke ile döşeyip hizmete sunacağız.

Çamlıyayla, Batıkent, Mehmetçik, Seyrantepe ve Doğukent Mahallelerimiz başta olmak üzere her mahallemizde yeni yol açma, deforme alanlarda onarım, kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da program dahilinde bu çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Çamlıyayla Mahallesinin yanı sıra program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.