banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Cami halılarını serdiler, vatandaş teşekkür etti

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen taleplerin tespitine göre ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yardım çalışmalarını yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, tespit edilen bölgelere son bir hafta içerisinde iki bin metrekare halı yardımında bulundu. Kırsalda bulunan Sarışeyh Mahallesi, Kanatlı Mahallesi Gögerli Sokak, Diktaş, Dikme, Payamlı Mahalle Çadırlı Sokak ve Osmanbey Mahallesi Hasankent Sokak’ta bulunan camilere halı yardımında bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, verilen halıların da serme işlemini gerçekleştirdi.

Akdoğan kırsal Mahallesi’nde bulunan taziye evi ile İpekyol Mahallesi’nde Gerger Taziye Evi’nin de halı ihtiyacını karşılan Haliliye Belediyesi, Yeşildirek Kur’an Kursu ile Eyvan Derneği’ne de halı yardımında bulundu.

ÖĞRENCİLERİN DE İBADETİNE ÖNEM VERİLDİ
Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerindeki okullardan gelen halı yardımlarını da karşılıksız bırakmadı. Haliliye Belediyesi, Karaköprü Said Nursi İmam Hatip Lisesi ve Eyyübiye İmam Hatip Lisesi ile Mehmet Aziz Parmaksız Ortaokulu’nun mescitlerine gerekli halıları temin ederek, öğrencilerin daha temiz bir ortamda ibadet yapmasını sağladı.

Son bir hafta içerisinde yapılan halı yardımlarıyla ilgili mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.