banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR ZABITA'NIN BAYRAM HAZIRLIĞI


Şanlıurfa’da Zabıta ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle kaldırımlarda gelişi güzel işportacıların satış yapmalarına izin vermeyecek.

Vatandaşların bayram hazırlıklarını daha rahat bir ortamda yapmalarını sağlamak amacıyla kent merkezinde zabıta tedbirleri yönünden alınması gereken önlemler Zabıta Daire Başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük’ün başkanlığında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ahmet Türe, Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Usanmaz, Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Mahmut Mat ile Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Osman Ataş katıldı.

Zabıta Daire Başkanı Küçük,  toplantıda yaptığı konuşmada vatandaşın daha huzurlu alışveriş yapmaları için ortak hareket edeceklerini söyledi.

Küçük, geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşamak istemediklerini belirterek şunları söyledi:

"Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin, zabıta teşkilatımızın amacı vatandaşlarımızın bayramı rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır. Geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları bu bayramda yaşanmaması için çaba sarf edeceğiz. Kontrol ve denetimler Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi zabıta ekipleri birlikte yapacak."

Ramazan bayramının ardından kaldırım işgallerini yapacakları çalışmayla önleyeceklerini belirten Küçük, şöyle devam etti:

"Verilen ölçülerin dışında kaldırım işgalleri olmayacak Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle İlçe belediyesi Zabıta ekipleri birlik beraberlik içersindedir. Ayrımız gayrımız yok."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.