banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Büyükşehir Son Dakika Duyurusu Yaptı: 1 Gün Uzatıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi bölgelerde bulunan Meşarkiye Caddesinin yıpranan ve deforme olan yolları Büyükşehir Belediyesi tarafından kalıcı bir şekilde yenileniyor. 

Bilindiği üzere Eski Urfa bölgesinde kalan ve vatandaşların yoğunlukla kullandığı Meşarkiye Caddesinin mevcut kilitli parke yolları yıpranmış ve deforme olmuştur. Bölge esnafı ve vatandaşların yoğun talebi üzerine 3 günlük sokağa çıkma kısıtlanması fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi, bölgede alt yapı ve üst çalışmalarına başlamıştır.

Mevcut alt yapının deforme olmasından ve yeniden oluşturulabilmesi için bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat esaslı çalışmalar başlatılmıştır. Bölge esnafının ve vatandaşlarının rahatsız olmaması için 3 gün süresince tamamlanacak olan çalışmalar, kalıcı çözüm bekleyen altyapı sorunlarından dolayı 1 gün uzatılmıştır. 

Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar ile birlikte vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan dolayı Bölge esnafımız ve vatandaşlarımızdan özür dileriz. 

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.