banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Büyükşehir Grup Yollarını Asfaltlıyor

Şanlıurfa’da artık kullanılmaz hale gelen ve stabilize çalışmaları biten grup yolları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden asfaltlanıyor.
Tüm ilçelerin kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Geçtiğimiz kış aşırı yağışlar nedeniyle oluşan selde zarar gören yolları yeniden onarmak için kolları sıvadı. 13 ilçenin kırsal mahallelerinde 22 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Vatandaşlar tarafında takdir görüyor.

DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU YOL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Hilvan’a bağlı Kuskunlu-Mantarlı arasındaki 5 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt öncesi, dar olan bölgeler ve virajlar genişletilerek, güvenli hale getirilirken, ihtiyaç duyulan yerlere doğal su akışını düzenlemek için büzler yerleştirildi. Asfaltın tamamlanmasıyla Kuskunlu ve Mantarlı arası grup yolu daha güvenli ve konforlu hale geldi.
Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle halkı ve muhtarlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.