banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çadırcı sergi açılışını yaptı

Serginin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı yanı sıra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen SODES projeleri kapsamında kadın kültür merkezlerimizin yılsonu sergileri, 47 adet kadın kültür merkezlerimizin sıra ile yapacağı etkinliklerle devam ediyor. Bu çalışmalarımızdaki temel felsefemiz aslında hem yeterli oldukları ve yetenekli oldukları alanları gün yüzüne çıkarabilmek, hem de kadınlarımızın kadın kültür merkezleri aracılığı ile toplumla daha iç içe olmaları, bu arada kendi sıkıntılarını ve sosyal sıkıntılarını hal edebilecek ortamlar oluşturabilme arzusundayız” dedi.

Vali İzzettin Küçük ise,” Serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hanımlarımıza omuz vermek zorundayız. Güçlendirmek zorundayız. Güçlü kadınların olduğu evler güçlü ailelerdir. Ayrıca okuma yazma öğrenen hanımlarımız var. Bu mekânların hanımların kendi mekânlarıdır. Allah’ın izni ile inşallah Şanlıurfa’da daha güzel şeyler olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı 15 kursiyere Vali Küçük sertifikalarını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.