banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Büyükşehir Basın Daire Başkanı Görevden Alındı İddiası

Bugün görevden alınan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz'ün yerine ise aynı dairede Basın Müdürü olan Mahmut Uçmak'ın atandığı belirtildi.
Şanlıurfa Valiliğinde Basın müdürü olarak görev yaparken dönemin valisi Celalettin Güvenç'in ilk büyükşehir belediyesi başkan adayı olup seçimi kazanmasının ardından valilikten Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına atanan Mithat Şengöz, Celalettin Güvenç ile çalıştıktan sonra bu görevine Nihat Çiftçi ile devam etti. 30 Mart seçimlerinde seçilen Zeynel Abidin Beyazgül'le de bir yıl kadar çalıştı.

Bugün görevden alınan Mithat Şengöz ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılazken. Şengöz'ün yerine aynı dairede Basın müdürlüğü görevinde bulunan Mahmut Uçmak'ın atandığı şeklinde bilgiler var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.