banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Büyükşehir, Artık Kilitli Parke Taşını Da Kendisi Üretecek

Saatte 3.400 m² günlük üretim kapasitesine sahip olan ve her çeşit kilitli parke taşı üretimini yapabilecek makinelerin montaj çalışmaları başladı. Montaj tamamlandığında Büyükşehir Belediyesi, tüm hizmet alanlarında artık kendi imalatı olan kilitli parke taşlarını kullanacak.

16 tır'lık bir araç filosu sayesinde kente getirilen makinelerin, Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesinde BELTAŞ A.Ş 'ye ait imalathanede kurulumu sürüyor. İmalathaneyi gezerek BELTUR A.Ş Genel Müdürü Cemil Çadak ve diğer yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, " Kilitli Parke üretim  tesisimizin montajı başladı  Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" dedi.

Başkan Beyazgül, "Büyükşehir Belediyemizin satın aldığı imalathane tamamlandığında parke taşlarımızı, bordür taşlarımızı, kilitli taşlarımızı kendimiz üreteceğiz. Bu makine ile yaklaşık günlük 3 bin 500 m2 günlük üretim yapılacak yılda yaklaşık 1 milyon m2 parke üretilecektir. Tam otomatik olan bu makinemizin ürettiği parke taşlarının taşınma işlemleri insan eli değmeden yapılacak. 16 tırla bu makinelerimizi buraya sevk ettik şimdi montaj çalışmaları devam etmektedir. Şanlıurfa'mız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 3 yıl önce

Nasıl üretecek, yüksek müh, ALIP YERİNE BU İŞTEN ANLAMAYAN BİRİNİ GETİREREKMİ, HUZURU MAHŞERDE NASIL HESAP VERECEKSİNİZ