banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Büyük ihmal, Oynarken Su Boruların Altında Can Verdi VİDEO

Şanlıurfa Karşıyaka mahallesinde Belediye ait su boruların üstünde oynayan çocuk boruların altında kalarak yaşamını yitirdi.
Olay saat 15:00 sularında Sırrın Karşıyaka mahallesinde meydan geldi. İddialara göre Boş arazide bulunan Belediye ait üst üste yığılan  beton su boruların üstünde oynayan Yusuf Alpoğan (7) oyun esnasında su boruların kayması sonucu borular Küçük Yusuf’un kafasında düşmesi üzerine kafasından aldığı darbeleri ile Küçük Yusuf olay yerinde can verdi. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. Küçük Yusuf’un yakınları ve Karşıyakalı kalabalık vatandaş olay yerine geldi Yusuf’un yakınları belediye sitem ederek bu borların ne işi var hiç önlem almamış diye feryat ederek sinir krizi geçirdiler sağlık ekibi baygınlık geçiren aileye olay yerinde müdahale  etti. Küçük Yusuf Cenazesi otopsi için cenaze aracı ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor


Kaynak: Urfahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.