banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Bursa Valiliğinden ilk açıklama - Patlama anı görüntüleri..

Bursa Valiliği, meydana gelen Patlama canlı bomba kaynaklı olduğunu açıkladı. Bursa’da yaşanan bombalı saldırıyla ilgili valilik tarafından bir açıklama yayımlandı.

Bursa Valiliği, bugün Ulu Camii yanında yaşanan patlamayla ilgili bir açıklama yayımlayarak, patlamanın canlı bomba kaynaklı olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün saat 17.26'da Bursa-Osmangazi ilçesi Ulu Cami’nin batı kapısı yakınında bir patlama meydana gelmiştir. İntihar bombacısı olduğu düşünülen bir bayan şahıs, üzerindeki düzenekle kendisini patlatmıştır.  Olayda ilk belirlemelere göre 7 vatandaşımız yaralanmış olup,  en yakın sağlık kuruluşlarına ulaştırılmıştır. Olayla ilgili emniyet birimlerimiz çalışmalarına devam etmektedir.”

Öte yandan patlamanın ardından olay yerinde 2 canlı bombanın daha bulunduğu ve panikleyerek kaçtıkları iddia edildi.

(İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.