banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bunu yapan Ceylanpınarlı olamaz!

Ceylanpınar’da seçimleri kaybeden BDP’liler ilçeyi adeta savaş alanına çevirdi.  BDP’liler ilçede bir çok iş yerini, kültür merkezini, parkları ve sokaklarda biriken çöpleri ateşe verdi. Olaylarda 2.si polis 4 kişinin yaralandığı belirtildi.


Ceylanpınar’ı adeta ateşe veren BDP’lilerin bir kısmının ilçe dışından getirildikleri ifade edildi.

Eylemcilerin duvarlara halkı tehdit eden mesajlar yazdığı görüldü.

İlçedeki gerginlikten dolayı iş yerlerini açamayan esnaflar olaylara tepki gösterdi.  BDP’lilerin ilçe halkına zarar verdiğini söyleyen ilçe halkından Abdulkadir K. “Yapılan seçimlerde halkın tercihine saygı duymaları gerekirken yaptıkları çirkeflikler maalesef üzücü bir durum. Bu olayları yaparak kime zarar veriyorlar? Banka ATM’sini yakarak, bir çok esnafın dükkanını kundaklayarak ilçe esnafına zarar verdiler. Bu durum onlara puan kaybettirdi.” ifadelerini kullandı.


İlçede yer yer çatışmalar devam ederken  taşkınlık çıkaran eylemcilerin daha sonra Viranşehir’e gittikleri ifade edildi.

(Mustafa Kaynak – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.