banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Bugün Vefat Eden Hasta Sayısı 87 Oldu

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iyileşen hasta sayısındaki artış müjdesi verdi. yoğun bakım ve entübe hastalarındaki düşüş eğiliminde olduğunu belirten Koca şunları söyledi: "Hastalarımızdan 264’ü daha iyileşti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayımızdaki artış hızı düşme eğiliminde. Başarımız izolasyona bağlı. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım."

Konu ile ilgili olarak günlük paylaşılan tabloya baktığımızda bugün toplamda 24 bin 900 kişiye test yapıldı. bu testlerin 4 bin 117 kişide koronavirüs pozifit çıktı. bugünkü pozitif vakalarla beraber toplam vaka sayısı 38 bin 226 kişiye oldu.

Yine bugün vefat eden 87 kişi ile birlikte ülkemizde koronavirüs salgını ortaya çıktığından beri vefat edenların toplam sayısı 812 kişiye ulaştı. 

Sağlık bakanlığı tarafından yayınlanan tablodaki verilere göre bugün iyileşerek taburcu olan hasta sayısı 264 olduğu görülürken, bugüne kadar toplam iyileşen hasta sayısı Bin 846 kişiye ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.