banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Bu mahallelerde elektrikler kesilecek

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan, TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İşletme ve Bakım Müdürlüğüne bağlı trafomerkezlerindeyapılan bakım ve onarım çalışmalardan dolayı Şanlıurfa -1 Trafo merkezinden beslenentüm fiderler enerjisiz kalacağı için 14.11.2013 tarihinde 07.00-14.00 saatleri arasında belirtilen bölgelerde kesinti yaşanacaktır.

Buhara Mahallesi, Haleplibahçe Mahallesi, Mance Mahallesi, Dedeosman Mahallesinin bir bölümü, PİAZZA AVM, Bağlarbaşı Mahallesi, Süleymaniye Mahallesi, Akşemsettin Mahallesi, Akabe Mahallesi, Direkli Mahallesi, Devteşti Mahallesi, Ahmet Erseven Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Haşimiye ve Çevresi, Dergah Civarı, Belediye İş Merkezi, Kapaklı Pasajı ve Civarı, Sarayönü Cad, Büyükyol Mahallesi, Diş Hastanesi, Göller Mahallesi, Hızmalı Köprü ve civarı, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Civarı. Emniyet Cad, Emniyet Müdürlüğü, Yenişehir Karakolu ve Civarı, DSİ ve Civarı. Yenişehir Mahallesi, Refahiye Mahallesi” denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.