banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Bu kez kendini jiletledi

Şanlıurfa’da bir kişi, beyninde ur bulunan kızının iyileşmesi için kendini belediye binası önünde jiletledi.

 

Geçtiğimiz aylarda kızının beyninde ur bulunan ve tedavi masraflarını karşılayamadığı için seyyar satıcılık yaptığı arabasını ve kendini yakmak isteyen Enver Orhangazi bugün Şanlıurfa Belediyesi önünde kendisini jiletledi. Dakikalarca kendisini jiletleyen Orhangazi’yi polis bir anlık dalgınlık ile yakaladı.

 

Beyninde ur bulunan kızının tedavi masraflarını karşılayamayan Orhangazi, geçtiğimiz aylarda hem ekmek teknesi olan tezgahını hem de kendisini yakmaya kalkışmış çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kurtarılmıştı. Kızı için çalmadık kapı bırakmayan Orhangazi bütün çabaları sonuçsuz kalınca bugün Şanlıurfa Belediye binası önünde kendisini jiletledi.

 

 Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında vücudunu jiletlemeye başlayan Orhangazi, kızının kurtarılmasını istediğini belirterek etrafa bağırıp çağırmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri Orhangazi’yi ikna etmeye çalıştı. Kendisine yaklaşıldığı taktirde kendini bıçaklayacağını söyleyen Orhangazi’ye bir vatandaş yaktığı sigarayı ikram etti. Kendini jiletleyerek derdini anlatmaya çalışan Orhangazi’yi bir vatandaş tutarak kendisini bıçaklamasını engellemeye çalıştı. Bütün çabalara ikna olmayan Orhangazi’yi polis biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

 

Elleri arkadan kelepçelenen Enver O. meraklı vatandaşların bakışları arasında polis ekip otosuna bindirildi. Beyninde ur bulunan kızı Bedriye’nin tedavi masraflarını karşılayamayan baba Orhangazi, daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcı olacağını duyunca kızını ve eşini tedavi için İstanbul’a göndermiş ancak Orhangazi daha sonra yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’ndan herhangi bir yardımın gelmediğini söylemişti. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.