banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Bu kavşaklar urfa trafiğini rahatlatacak

 Haliliye İlçesi’nde SU-KAY Park bitişiğinde Dağeteği bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Turgut Özal Bulvarı’nda 50 metre ve 25 metrelik bağlantı yollarında yol yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ayrıca Karaköprü Güzelşehir’de yeni açılan Akşemsettin Bulvarları’nda kazı ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.

DAĞETEĞİ BÖLGESİ ÇELİK KÖPRÜ VE 50 METRELİK BULVAR İLE NEFES ALACAK

Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı devam eden çelik köprüler ve 50 metrelik bulvar ile Dağeteği Bölgesine rahat nefes aldıracak hizmetlere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bölgedeki yatırımcıların takdirini topluyor. Haliliye İlçesi’nde SU-KAY Park bitişiğinde çelik köprü inşaatını hızla sürdüren ekipler 50 metrelik Turgut Özal Bulvarı’nda ise kazı çalışmalarına devam ediyor.

KARŞIYAKA-SIRRIN’DA 25 METRELİK BULVAR ÇALIŞMASI

Şanlıurfa kent genelinde ve ilçelerinde alt ve üstyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi’ne bağlı Karşıyaka ve Sırrın Mahallelerinde imarda yer alan 25 metre ve 17 metrelik yolları birer birer açarak halkın hizmetine sunmayı hedefliyor. Akçakale-Mardin Çevreyolu ve Şanlıurfa-Mardin Karayolu bağlantılarında yer alan yeni bulvarları açarak hizmete sunmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, bölgeyi adeta şantiyeye çevirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinelerinin yoğun mesai harcadığı bölgede imardaki yollar kazı ve dolgu çalışmalarının ardından silindiraj yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaUrfa Kavşakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.